Image is not available

Projectplanning

Triode is gespecialiseerd in het opstellen en bijhouden van projectplanningen van ruimtelijke projecten. Afhankelijk van de wensen en doelstellingen van de opdrachtgever, maken we een projectplanning op maat, in verschillende verschijningsvormen en opgemaakt in diverse planningsystemen (MS-Project, Primavera, Visio, Excel). Triode combineert inhoudelijke kennis over alle aspecten van gebiedsontwikkeling met een ruime ervaring in projectstructurering.
We denken met u mee en geven bij de planningen advies over bijvoorbeeld versnellingsmogelijkheden, belangrijke mijlpalen, essentiële afhankelijkheden, (plannings-)risico’s en de mogelijke oplossingsrichtingen.

Image is not available

Structurering

Gebiedsontwikkelingen kunnen behoorlijk complexe opgaven zijn. Milieuwetgeving, versnipperd grondeigendom, vele wettelijke procedures en ga zo maar door. Triode helpt bij het verkrijgen van grip op grote ruimtelijke projecten door deze te ontrafelen, te structureren en te faseren.
In een overzichtelijk schema tonen we alle de afhankelijkheden tussen de diverse ingrediënten waaruit het project bestaat. Het resultaat geeft samenhang en is helder gevisualiseerd.

Image is not available

Risicomanagement

Ieder project kent risico’s die de projectdoelstelling kunnen beïnvloeden. De adviseurs van Triode brengen de projectonzekerheden, oorzaken en gevolgen in beeld. Voor het uitvoeren van doeltreffende risicoanalyses houden onze adviseurs de focus op de belangrijkste, onderscheidende risico’s van het project. We challengen projectmanagers, opdrachtgevers en projectmedewerkers om te komen tot SMART geformuleerde beheersmaatregelen en breed gedragen risicomanagement in uw project of organisatie.
Door effectief risicomanagement krijgt u grip op de scope, planning en financiën. Daarnaast kunnen strategische keuzes gemaakt worden over (de mate van) omgevingsmanagement, wijze van contractering en risicoverdeling.

previous arrownext arrow
Slider