TRIODE adviseert met name overheden, maar ook woningcorporaties en ontwikkelaars over de aanpak van ruimtelijke – en infrastructurele projecten. Onze adviseurs brengen projectstructuren, planprocessen en (juridische) procedures met de onderlinge relaties en risico’s overzichtelijk in beeld. Wij zijn bekend met de verschillende aspecten die daarbij een rol spelen (planologische, juridische, technische, stedenbouwkundige, bestuurlijke, communicatieve en milieuaspecten). Het is bij uitstek de expertise van Triode om al deze aspecten te stroomlijnen tot een overzichtelijk geheel met o.a. planningen, projectbeheersing, faseringskaarten, risicoanalyses, monitors en ontwikkelingsstrategieën, en daar integraal advies over te leveren. Bij Triode werken momenteel 20 enthousiaste en deskundige mensen vanuit onze vestiging in Amsterdam.

Voor de functie van adviseur denken wij aan mensen met een academische opleiding (of HBO) in de ruimtelijke ordeningssfeer, zoals planologie, sociale geografie, bouwkunde, bestuursrecht, civiele techniek of verkeer.Je hebt een proactieve en collegiale houding en een sterk analytisch vermogen. Ook beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je sterk klantgericht. Je hebt geen probleem met soms wat langere reisafstanden (naar projecten).

Wij bieden een dynamische en veelzijdige functie voor 32-40 uur per week, waarbij je werkt voor toonaangevende projecten verspreid door heel Nederland. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden in een organisatie waar de werksfeer belangrijk is. Doorgroeien naar een seniorfunctie behoort tot de mogelijkheden.

Voor deze functie is het noodzakelijk dat je minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebt. Bij voorkeur heb je ervaring met planningmanagement en/of risicomanagement. En/of je hebt projectervaring opgedaan bij organisaties als Rijkswaterstaat, Hoogheemraadschap, Provincie, Gemeente, ontwikkelaar/corporatie of Ingenieursbureau.

Ben jij wie we zoeken?

 

Graag ontvangen we jouw sollicitatie!
Stuur uw sollicitatie (motivatie en cv) naar info@triode.nl of solliciteer via het onderstaand formulier.
Voor meer informatie over Triode en/of de vacature kunt u contact opnemen via info@triode.nl of 020 530 4080.

Upload
Upload