Ben jij de ambitieuze professional die graag aan de slag gaat met ruimtelijke processen en projecten? Wil je graag adviseren over risico’s bij infrastructurele projecten en gebiedsontwikkelingen?

Dan maken we graag kennis met jou! Bij Triode werken momenteel 23 enthousiaste professionals en we zoeken 2 adviseurs ter versterking van ons team.

 

Wat doe je als adviseur van Triode?

Je adviseert met name overheden, maar ook woningcorporaties en ontwikkelaars over de aanpak van ruimtelijke – en infrastructurele projecten. Je brengt projectstructuren, planprocessen en planningen op een visueel aantrekkelijke wijze in beeld en levert daar integraal advies over. Je komt met vernieuwende oplossingsrichtingen en eventuele alternatieve scenario’s met bijbehorende risico’s. Je leidt planning- en risicosessies en draagt bij aan de structuur, aanpak en beheersing van het project.

 

Hoe begint je avontuur bij ons?

Na een intern opleidingstraject, waarbij volop aandacht wordt besteed aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling, ga je aan de slag met de eerste opdrachten. We zorgen ervoor dat je gekoppeld wordt aan een ervaren collega die jou verder wegwijs maakt in ons vakgebied. Iedere medewerker krijgt een persoonlijk begeleidingstraject en gezamenlijk kijken we welke opdrachten bij jouw ontwikkeling en unieke talenten passen.

 

Wat bieden we jou?

We bieden een dynamische en veelzijdige functie voor 32-40 uur per week, waarbij je werkt voor toonaangevende opdrachtgevers verspreid door heel Nederland. Enkele projecten waar de adviseurs van Triode momenteel aan werken zijn gebiedsontwikkelingsprojecten bij de gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Leiden en diverse infrastructuur projecten bij de Provincie Noord-Holland en Rijkswaterstaat. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden in een organisatie waar werksfeer en plezier belangrijk is.

 

Wat breng je mee?

Je hebt een HBO – of academische opleiding in de richting van bijv. planologie, sociale geografie of bouwkunde. Binnen een project ben je vaak de onafhankelijke schakel tussen verschillende disciplines. Een proactieve en collegiale houding is daarom belangrijk. Je houdt ervan om orde te scheppen in de chaos, door middel van ideeën die niet gebruikelijk zijn. Je hebt een brede blik, maar ook oog voor detail zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Bij voorkeur heb je 1 a 2 jaar (relevante) werkervaring, maar ook als gedreven en enthousiaste starter kun je solliciteren. Herken jij jezelf in deze vacature? Laat dan graag van je horen!

 

Stuur je sollicitatie (motivatie en cv) uiterlijk maandag 15 maart naar info@triode.nl.

Voor meer informatie over Triode en/of de vacature kun je bellen naar Sylvia van Wolferen (020 530 4080).

Upload
Upload

Ben jij wie wij zoeken?

Stuur je sollicitatie (motivatie en cv) naar info@triode.nl

Voor meer informatie over Triode en/of de vacature kun je bellen naar Sylvia van Wolferen (020 530 4080).