Adviseur Planning en Procesmanagement

Ben jij de ambitieuze professional die graag als adviseur aan de slag gaat met processen en projecten in de ruimtelijke sfeer?

We zoeken adviseurs ter versterking van ons team.

Bij Triode werken momenteel 24 enthousiaste professionals. Na een intensief intern opleidingstraject, waarbij volop aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, ga je aan de slag bij de klant. De afwisseling tussen werken vanuit Triode in Amsterdam en de opdrachtgever zorgt voor een uitdagende en afwisselende werkomgeving. We sparren veel met elkaar, gaan op projectbezoek en bespreken maandelijks een thema op onze bureaumiddag.

Triode adviseert met name overheden, maar ook woningcorporaties en ontwikkelaars over de aanpak van ruimtelijke – en infrastructurele projecten. Daarnaast levert Triode ook advies binnen het sociaal domein en binnen de proces- en beleidskant bij organisaties en afdelingen. Onze adviseurs brengen projectstructuren, planprocessen, planningen en (juridische) procedures met de onderlinge relaties en risico’s overzichtelijk in beeld en leveren daar integraal advies over. Als adviseur word je betrokken bij het bewaken van de voortgang van een project en signaleer je in een zo vroeg mogelijk stadium potentiele knelpunten. Als adviseur kom je met vernieuwende oplossingsrichtingen en eventuele alternatieve scenario’s met bijbehorende risico’s.

Wij bieden een dynamische en veelzijdige functie voor 32-40 uur per week, waarbij je werkt voor toonaangevende opdrachtgevers verspreid door heel Nederland. Enkele projecten waar de adviseurs van Triode momenteel aan werken zijn gebiedsontwikkelingsprojecten bij de gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Leiden, diverse infrastructuur projecten bij de Provincie Noord-Holland en Rijkswaterstaat en Schiphol.

Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden in een organisatie waar de werksfeer en plezier belangrijk is. Doorgroeien naar een seniorfunctie behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van je persoonlijk ontwikkeling en unieke talenten wordt je aan opdrachten gekoppeld die bij je passen.

Stuur je sollicitatie (motivatie en cv) naar info@triode.nl of vul het onderstaande formulier in.

Voor meer informatie over Triode en/of de vacature kun je bellen naar Sylvia van Wolferen (020 530 4080).

Functie-eisen

Voor de functie van adviseur zijn wij op zoek naar mensen met een HBO of academische opleiding; een studie planologie, sociale geografie of bouwkunde ligt voor de hand, maar schroom niet als je vanuit een andere hoek komt.

Binnen een project ben je vaak de onafhankelijke schakel tussen verschillende disciplines. Een proactieve en collegiale houding is daarom belangrijk.

Daarnaast beschik je over een goed ontwikkeld analytisch vermogen en communicatieve vaardigheden en ben je klantgericht. Je kunt je daarbij verplaatsen in diverse belangen en managementafwegingen. Je weet creatieve oplossingen te bedenken en neemt graag het initiatief. Je houdt ervan om orde te scheppen in de chaos, door middel van ideeën die niet gebruikelijk zijn. Je hebt een brede blik, maar ook oog voor detail zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen.

Bij voorkeur heb je (relevante) werkervaring, maar ook als gedreven en enthousiaste starter, ben je van harte welkom.

Upload
Upload

Ben jij wie wij zoeken?

Stuur je sollicitatie (motivatie en cv) naar info@triode.nl

Voor meer informatie over Triode en/of de vacature kun je bellen naar Sylvia van Wolferen (020 530 4080).