01 / 27
Sylvia van Wolferen

Directeur

Contact en communicatie vind ik de mooiste onderdelen van mijn werk. Dus het liefst ben ik bij een opdrachtgever om een sessie te begeleiden of om te vertellen over de vele mogelijkheden en voordelen van een goede planning. Ook van gesprekken met de adviseurs en ondersteuners krijg ik veel energie. Het mooiste moment is misschien wel het bijeen brengen van de adviseur met de opdracht(gever) en voor beide partijen de beste match te vinden.

Naast mijn werk ben ik een enthousiast bezoeker van bioscoop en concertzaal. Als voormalig Politicologie student volg ik het nieuws graag, maar ik hou ook van alles in de richting van oude geschiedenis.

Directeur
02 / 27
Sylvester van der Horst

Adjunct Directeur / Senior Planningsadviseur

Het structureren en ordenen van complexe opgaven boeit me enorm, zowel in het fysieke domein als daarbuiten. Daarbij staat oog hebben voor wat écht nodig is bij mij centraal; producten en adviezen die ik lever variëren dan ook regelmatig. Ik sta altijd open voor innovaties en goede ideeën en het continu initiëren en doorvoeren van verbeterslagen vormt ook de kern van de rol die ik bij Triode vervul. Sporten geeft me naast m’n werk energie en op dat vlak is calisthenics een leuke recente ontdekking.

Expertises:
- De essentie van een vraagstuk opzoeken en aanpakken
- Complexe informatie vertalen naar een heldere praatplaat
- Strategisch advies over scope, organisatie of aanvliegroute

Directeur
03 / 27
Matthieu van der Stelt

Senior Planningsadviseur

Ik ben een gedreven en enthousiaste professional met een brede interesse en een gezonde ambitie, met name op het gebied van planning en structurering. Ik bied helderheid, heb een grote implementatiekracht en weet mijn ‘zachte’ kant te combineren met ‘harde’ skills. Mijn collega’s omschrijven mij als breed inzetbaar en praktisch van aard waardoor ik zaken ook daadwerkelijk voor elkaar krijg.

Directeur
04 / 27
Amanda Timp

Senior Planningsadviseur

Om samen met een projectteam de puzzel van een complexe opgave te kunnen leggen is wat mij motiveert in mijn werk. Ik zoek altijd het overzicht waarin de planning, maar ook risico’s en eventuele uiteenlopende belangen samenkomen.

Expertises:
• Complexe opgaven vertalen naar eenvoudige schema’s
• Uitpluizen van procedurele details en uitzonderingen
• Begeleiden en opleiden van junior planningsadviseurs

Directeur
05 / 27
Nusret Taş

Planningsadviseur

Het oplossen van complexe vraagstukken geeft mij energie. Hierbij houdt ik ervan om gebruik te maken van visueel sterke producten die zowel voor interne als externe doeleinden gebruikt kunnen worden. Deze visuele documenten maak ik graag zelf en ben ik creatief in het vertalen van complexe informatie naar simpele visualisaties en dashboards.

Directeur
06 / 27
Sander Drost

Senior Planningsadviseur

Ik krijg er energie van om complexe processen in een project begrijpelijk inzichtelijk te maken en advies te geven waarop het projectteam keuzes kan maken. Hierbij is voor mij een goede voorbereiding het halve werk, waardoor het maximale uit een gesprek of sessie wordt gehaald. Daarnaast vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te tennissen en squashen.

Expertises:
• Risicomanagement
• Begeleiden planning- en risicosessies
• Probabilistische analyse

Directeur
07 / 27
Shardé Meijer

Senior Planningsadviseur

Ik ben een gedreven en enthousiaste adviseur en houd van ‘orde in de chaos scheppen’. Als ik iets vernieuwends weet te creëren waarmee er beter gestuurd kan worden op projecten is mijn missie geslaagd! Wat niet zal ontgaan is dat ik graag de wereld ontdek en regelmatig op reis ga, waar ik zoveel mogelijk wil genieten van de mooie natuur en wildlife!

Expertises:
• Opzetten van integrale planningen, indien wenselijk in combinatie met risicomanagement
• Begeleiden van verandertrajecten en presenteren van de strategie/plannen binnen de organisatie
• Oog voor detail en visualisaties om producten meer sprekend te maken voor anderen

Directeur
08 / 27
Oscar Hulleman

Senior Planningsadviseur

Ik houd van sporten, geniet ervan om buiten te zijn en ben graag onder de mensen.
Een logische keus dus om tijdens mijn reis door Peru te kiezen voor de vijfdaagse Salkantay trekking naar Machu Picchu. Het bezoek aan deze bijzondere ruïnestad was uiteraard een hoogtepunt maar de tocht er naar toe maakt voor mij de ervaring onvergetelijk.

Ditzelfde geldt bij het behalen van een projectmijlpaal: een lekker gevoel maar ik geniet nog meer van het proces gedurende het project en de dynamiek in het team. Met een team ergens voor gaan en dit behalen is toch het mooiste wat er is?

Directeur
09 / 27
Yvette Lanting

Senior Planningsadviseur

Met een dosis frisse en positieve energie probeer ik de opdrachtgever elke dag weer een stap (maar liever twee of drie stappen zoals zondags op het voetbalveld) verder te helpen. Elk project is hierin uniek en daar bedenk ik dan ook een passende aanpak voor. Het maakt mij trots om te zien dat deze werkvormen de gewenste discussies opleveren en tot nieuwe inzichten leiden.

Kernpunten:
• Planningssessies begeleiden / nieuwe vormen hiervoor bedenken
• Hoofdlijnenschema’s in visio opstellen
• Bondige, maar ‘to the point’ adviesnota’s opstellen

Directeur
10 / 27
Bastijn Kocks

Planningsadviseur

Als planningsadviseur vind ik het leuk om zowel met infra als met gebiedsontwikkeling bezig te zijn. Twee heel verschillende werelden qua organisaties, projecten, mensen en werkwijzen. Kruisbestuiving tussen die twee werelden levert soms hele waardevolle inzichten op. Het meeste energie krijg ik dan ook van het bedenken van een product waarvan het project in eerste instantie niet wist dat ze het nodig hadden. Daarbij creëer ik graag overzicht door het visualiseren van complexe processen.

Expertises
- Visuele planningsproducten
- Probabilistische planningen
- Integrale planning/risicosessies

Directeur
11 / 27
Isabel Agterberg

Planningsadviseur

Ik ben iemand die van nature gemakkelijk en graag contact legt. Dit is voor mij een belangrijk aspect waar ik veel energie uit haal. Als adviseur op het gebied van planning- en risicomanagement fungeer ik als schakel tussen de verschillende afdelingen bij bedrijven. Een goede samenwerking is voor mij van essentieel belang om resultaatgericht te werken, hier investeer ik dan ook graag in. Ik word enthousiast wanneer ik mee kan denken over de (strategische) aanpak en ik fungeer daarom graag als sparring-partner bij projecten.Directeur
12 / 27
Paul Hovens

Planningsadviseur

Door opdrachtgevers word ik over het algemeen gezien als een betrouwbare en loyale teamspeler, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ik krijg energie van het uitpluizen van grote hoeveelheden informatie en deze samen te brengen in planningen of andere producten, waarbij zowel belangrijke details als de hoofdlijnen in beeld blijven.

Specifieke kennis:
- Technische kennis van Ms Project
- Opzetten van capaciteitsramingen

Directeur
13 / 27
Guido du Bois

Senior Planningsadviseur

Ik krijg energie van grote kluwen aan informatie uitpluizen en deze helder weer te geven. Hierdoor kan iets dat in eerste instantie heel ingewikkeld lijkt, uiteindelijk vrij eenvoudig op te lossen blijken. Ik ben sociaal en vraag door naar de echte behoefte om zo mijn producten maximaal te kunnen afstemmen op de klantwens.

Expertises:
- Capaciteitsramingen
- Kennis van bouw- en civiele techniek
- Dashboards en datamanagement

Directeur
14 / 27
Barend Boerma

Planningsadviseur

Ik ben enthousiast, en creëer bewustwording van de planning. Hoe? Ik organiseer planningssessies als kapstok om een gezamenlijke strategie te bepalen door het proces in beeld te brengen. Het gaat om het aanvoelen wie welke vertaalslag van de planning nodig heeft om tot acties en daarmee progressie te komen. Samen brengen we projecten verder.

Expertises:
- Het organiseren en begeleiden van planningssessies.
- Het begrijpelijk maken van de planning door de vertaling naar een visueel overzicht.

Directeur
16 / 27
Zeger van Helden

Planningsadviseur

Energie put ik uit de interactie en samenwerking met mensen. Door middel van de dialoog en visualisaties wil ik teamleden uitdagen om tot nieuwe inzichten en manieren van werken te komen.

Expertises:
• Risico- en Kansenmanagement
• Live dashboards
• Risk Analysis

Directeur
17 / 27
Rick Oostendorp

Planningsadviseur

Betrokken zijn bij de inrichting van onze fysieke leefomgeving is voor mij een enorme drijfveer in het geven van planning – en procesadvies. Naast het leveren van een bijdrage in de progressie vind ik het ook waardevol om duurzame verbindingen met mensen aan te gaan. Wanneer ik als adviseur de juiste vragen weet te stellen om anderen te helpen tot nieuwe inzichten te komen haal ik veel voldoening uit mijn werk.

Expertises:
- Planning – en risicomanagement
- Krachtenveld OG-ON
- Opstellen van proces – en projectplanningen

Directeur
18 / 27
Darren Rijsdijk

Planningsadviseur

Als planning- en procesadviseur heb ik een voorliefde voor duurzame gebiedsontwikkeling.
Mijn werkdag is geslaagd als ik daadwerkelijk van meerwaarde heb kunnen zijn binnen m’n projectteam en dat doe ik het liefst door planning en risicomanagement te combineren, knelpunten te signaleren en momenten om te versnellen te identificeren. Naast m’n werk houd ik me graag bezig met een goed boek over bijvoorbeeld ontwikkelingssamenwerking, sport of politiek.

Expertises:
- Risico- en planningsessies organiseren
- Informatie verwerken
- Participatietrajecten

Directeur
19 / 27
Aimée van Ham

Planningsadviseur

Ik krijg energie van een goede samenwerking en de mogelijkheid tot creatieve interpretatie; mijn kracht ligt in goed luisteren en het vertalen van deze informatie naar een gebruiksvriendelijk visueel aantrekkelijk product. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich tijdens een planningssessie gehoord voelt en dat we ons niet teveel verliezen in de details.

Expertises:
- Risicosessies begeleiden
- Ideeën vertalen naar een visueel aantrekkelijk product
- Hoofdzaken filteren uit het geheel

Directeur
20 / 27
Carina Diehl

Planningsadviseur

Nuchter en direct maar ook rustig en assertief. Ik schroom niet om lastige zaken aan te kaarten om iedereen op dezelfde lijn te krijgen. Mijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van het vraagstuk door middel van analyseren en visualiseren. Ik haal voldoening uit het ondersteunen van de opdrachtgever en door net dat stapje extra te doen, kwaliteit boven kwantiteit.

Directeur
21 / 27
Margreet van Tuijl

Planningsadviseur

Puzzelen is mijn passie en dat doe ik graag in mijn vrije tijd en ook professioneel. Mijn hoofd werkt in structuren en onderlinge relaties. Het inspireert mij om overzicht te mogen creëren en onderlinge (tijdafhankelijke) relaties te ontdekken. En dat dan vervolgens te visualiseren. Inmiddels heb ik een flink aantal jaren werkervaring met ruimtelijke plannen. Die heb ik onder andere opgedaan bij diverse gemeentes en in verschillende rollen.

Directeur
22 / 27
Heidi Scholsberg

Administratief medewerker

Als financieel support draag ik bij aan het goed functioneren van alles wat betrekking heeft op financiën en HR. Dit doe ik met veel passie en plezier zodat medewerkers en klanten met een glimlach hun dag vervolgen.

Directeur
23 / 27
Nadya Plantaz

Administratief medewerker

Mijn naam is Nadya, een enthousiaste en zelfstandige financieel-administratief medewerkster. In mijn werk vind ik het belangrijk om overzicht te houden; ik heb passie voor cijfers en het structureren van administratie. Stressbestendigheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid zijn eigenschappen die mij als persoon goed kunnen omschrijven.
Naast mijn werk fiets ik het liefst in ‘t mooie Gooi, sport ik graag of geniet ik gewoon van het moeder zijn.

Directeur
24 / 27
Claudia de Bruin

Office Manager

Als Office Manager draag ik bij aan het goed functioneren van alles wat betrekking heeft op het reilen en zeilen op het kantoor. Daarbij doe ik nog een stukje ICT en wat huisstijl. Dit doe ik met veel passie en plezier zodat medewerkers en klanten met een glimlach hun dag vervolgen.

Directeur
25 / 27
Jan Bont

Partner

Directeur
26 / 27
Hans Teunissen

Partner

Directeur
27 / 27
Jos Lievisse Adriaanse

Partner

Directeur
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Wie zijn we?

Triode maakt complexe opgaven beheersbaar. Onze adviseurs verbeteren processen, brengen inzicht in risico’s en maken realistische planningen die bruikbaar zijn op alle niveaus, van ideevorming tot oplevering.

Voor ons blijft iedere opgave uniek. Hierdoor ontwikkelen en verbeteren wij onze producten en diensten constant. Onze opdrachtgevers beschikken zodoende altijd over de nieuwste inzichten en methodes om grip te krijgen op ruimtelijke projecten en organisatieprocessen.

De principes van Triode

jumping28

Enthousiast

We hebben een energiek team van adviseurs die snel hun weg weten te vinden in projectorganisaties. We benaderen complexe vraagstukken met een positieve insteek. Dat zit in de producten en advies maar ook zeker in ons team. Plezier in het leven en werk is voor ons een belangrijke waarde.

position5

Resultaatgericht

Welke vraag stelt een klant? Welk doel moet worden bereikt? We vragen door en willen het naadje van de kous weten. Dan staan we op scherp en houden we het eindresultaat in beeld. Natuurlijk snappen we dat de “waan van de dag” het soms overneemt. Wij zijn er om de focus scherp te houden en laten geen losse eindjes achter.

square45

Transparant

Geheime agenda’s binnen complexe projecten zijn er natuurlijk wel eens. Maar daar zult u ons nooit op betrappen! Oprechtheid en transparantie zijn voor ons bureau essentiële waarden en zo werken we dan ook.

society

Verbindend

Onze mensen zijn gewend om activiteiten te verbinden. Maar dat niet alleen. Ook partijen weten we bijeen te brengen, een gezamenlijk einddoel en de weg daarnaartoe te bepalen. We verbinden daarnaast de technische elementen en de softwareprogramma’s aan communicatie en helder advies.

Gemeenten
Alkmaar | Almere | Amersfoort | Amsterdam | Apeldoorn | Arnhem | Assen | Baarle-Nassau | Bergen op Zoom | Best | Bloemendaal | Bodegraven | Breda | Bussum | Capelle aan den IJssel | De Ronde Venen | Den Helder | Delft | Den Haag | Deurne | Deventer | Doetinchem | Dordrecht | Dronten | Edam-Volendam | Ede | Eemnes | Elst | Eindhoven (Meerhoven) | Enschede (o.a. Roombeek) | Gorinchem | Gouda | Haarlem | Haarlemmermeer | Harderwijk | Harenkarspel | Heemstede | Hellevoetsluis | Hendrik-Ido-Ambacht | Hengelo | Hilversum | Hof van Twente | Hoogeveen | Katwijk | Lansingerland | Leiden | Leusden | Maassluis | Midden-Delfland | Montfoort | Muiden | Nieuwkoop | Nieuwegein | Nijmegen (Ruimte voor de Waal) | Noordwijk | Oosterhout | Pijnacker | Raalte | Reusel-De Mierden | Rotterdam | Schermer | Soest | Spijkenisse | Teylingen | Tiel | Tilburg | Tubbergen | Uithoorn | Utrecht (o.a. Projectbureau Leidsche Rijn en Projectorganisatie Stationsgebied) | Valkenswaard | Venlo | Vlaardingen | Vlissingen | Waddinxveen | Waterland | Weesp | Wijchen | Winterswijk | Woerden | Zaanstad | Zandvoort | Zeist | Zevenaar | Zoetermeer | Zijpe | Zundert | Zwolle

Overige opdrachtgevers
Bestuur Regio Utrecht (BRU) | Provincie Gelderland | Provincie Noord Holland | Provincie Utrecht | Provincie Zuid Holland | Provincie Limburg | Regio Noord Kennemerland | Airport Development Twente | Havenbedrijf Amsterdam | Havenbedrijf Rotterdam | Havenschap Moerdijk | NS-Poort | Prorail | Rijkswaterstaat | Schiphol Group | GEM Kanaleneiland | Westlandse Zoom | Wieringerrandmeer | GEM Vleuterweide | Ontwikkelingscombinatie Wateringseveld | GEM Saendelft Beheer | Bedrijvenschap Harnaschpolder | Utrecht Science Park Area | De Sleutels | Eigen Haard | Ieder1 | Mitros | Portaal | Rentree | Sité | Seyster Veste | Vestia | Woonbron | Ymere | Domein | Trudo | Staedion | Haagwonen | BAM | Boskalis | Era Contour | Grontmij | Oranjewoud | Synchroon B.V. | Tauw | Universiteit van Amsterdam (UvA) | Universiteit van Leiden | Cordaid | Stichting APS