Menu

Triode actueel

Meer over Triode weten in twee minuten?

Workshop agenda

Wil jij ook meer weten over planning en risicomanagement bij opdrachtgevers zoals Gemeente Utrecht, Provincie Noord-Holland en Schiphol Group? Schrijf je in.

Groningen – 11 mei – Careerday

Wij staan op de careerday, zien we jou daar ook?

Utrecht – 31 mei – Netwerkborrel

Een netwerkborrel voor Voor studenten van V.U.G.S. in Utrecht. Meer informatie volgt! 

Blog

Wat zijn dat eigenlijk, betekenisvolle projecten?

In onze meest recente sollicitatieronde noemden alle sollicitanten dat vooral de vaak grote en complexe projecten waar we aan werken hen aansprak. De meesten van hen gaven daarnaast aan dat de betekenisvolle projecten hen motiveerde ons te schrijven. Maar wat is dat dan, een betekenisvol project?

Waarom ons opdrachtenpakket diverser wordt

Allereerst veranderen de maatschappelijke opgaven waar onze opdrachtgevers, vaak gemeenten of andere overheden, mee te maken hebben. Woningnood en bereikbaarheid blijven belangrijke en nobele thema’s, en daarmee bouwopgaven en infraprojecten. 

Het vak van de planningsadviseur is volwassen geworden

Misschien wel de belangrijkste reden van de bredere samenstelling van onze opdrachtenportefeuille is dat wij merken dat de bekendheid van het planningsvak an sichgroter is geworden. Dit heeft voor een groot deel te maken met de creativiteit en ambitie van planningsadviseurs zelf.

Programma Wervengebied | Gemeente Utrecht

Utrechtse werven en kelders zijn hét Utrechts erfgoed. Zij dragen grote aantallen toeristen, zwaarbeladen vrachtwagens, bewoners én de vele bedrijvigheid. Deze complexe omgeving was toe aan onderhoud en herstel.

Vacature Planningsadviseur

Op dit moment zoeken wij actief naar nieuwe collega’s voor de rol van Planningsadviseur! Ben jij de ambitieuze professional die graag aan de slag gaat met ruimtelijke processen en projecten? Wil je graag risico’s managen voor infrastructurele projecten en gebiedsontwikkelingen?
We maken graag kennis met je!

Meer weten over Triode?

Neem contact op met Sylvester

Blijf dagelijks op de hoogte over onze projecten

De Trioders

Guido du Bois

Senior Adviseur

Paul Hovens

Senior Adviseur

Barend Boerma

Senior Adviseur

Isabel Agterberg

Senior Adviseur

Pieter Martini

Adviseur

Bastijn Kocks

Senior Adviseur