Menu

Werken bij Triode

Triode wil vanuit haar kennis, ervaring en praktische wijsheid haar opdrachtgevers ondersteunen. Wij benaderen onze opdrachtgever in dat spel met een positieve klank. Dat zit in de producten én het advies maar ook zeker in ons team. Dus wij vormen een positieve schakel waarin wij naast kundigheid ook plezier brengen. Dat maakt werken bij Triode leuk maar ook zeker uitdagend.

Onze kernwaarden

Betrouwbaar

Wij komen onze afspraken na en houden anderen daar ook aan. We nemen verantwoordelijkheid voor wat we doen en zijn daarnaast positief kritisch op onszelf en op anderen. 

Positief

Onze benadering komt altijd met een positieve klank. We delen onze kennis graag met anderen en brengen naast kundigheid ook plezier. We verliezen nooit ons optimisme, zelfs niet als er een keer iets tegenvalt!

Menselijk

We zijn werkelijk betrokken bij de complexe realiteit van onze opdrachtgevers. We verbinden iedere dag weer activiteiten, partijen en techniek met elkaar. Ook zijn we begripvol, toegankelijk en collegiaal.

Helder

We stellen altijd heldere en realistische doelen. We maken hierbij een deel van de complexe realiteit van onze opdrachtgevers verrassend simpel. We zijn gedreven wendbaar en ons aanbod kent veel samenwerkings
mogelijkheden.

Benefits

Training & ontwikkeling

Wanneer je bij ons start krijg je een uitgebreide training en een focus op persoonlijke ontwikkeling en groei.

Toffe opdrachten

Wij hebben veel mogelijkheden in verschillende interessante opdrachten, waarmee je jezelf kunt ontwikkelen, je carrière vorm kunt geven en aan je cv kunt bouwen.

Veel vrijheid

Bij Triode krijg je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, waarin je ook een goede balans kunt vinden tussen werk en privé.

Teamsupport

Het Triode team staat altijd voor je klaar! Je krijgt ondersteuning gedurende het uitoefenen van je opdrachten.

Fijne werkomgeving

Wij hebben een prettige werkomgeving waar plezier in zowel je werk als in het leven echt belangrijk wordt gevonden.

De Trioders

Uit volle overtuiging werken wij alleen met eigen Trioders bij onze opdrachtgevers. Daarmee komt een professional nooit alleen, maar brengt hij of zij altijd de kennis van het hele netwerk mee. Maak kennis met ons gedreven en gezellige team!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Word een Trioder

Wij bieden dynamische en veelzijdige functies voor 24-40 uur per week, waarbij je werkt voor toonaangevende opdrachtgevers verspreid door heel Nederland. Bij Triode start je avontuur met een intern opleidingstraject, waarbij de aandacht ligt op persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Daarna matchen wij jou aan een buddy. Jouw buddy gidst je verder in ons vakgebied. Ontwikkeling staat bij Triode centraal.

Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame verbinder met een talent in planningsmanagement, die naast kundigheid ook plezier brengt. Enthousiast over onze werkwijze en klaar voor een leerzame nieuwe uitdaging? Solliciteer door middel van een open sollicitatie.

“Bij Triode staat jou een gedegen inwerktraject, top opdrachten en veel eigen verantwoordelijkheid te wachten. Een kickstart voor jouw carrière, so start planning!”

- Narges Naffash

Vacature planningsadviseur

Op dit moment zoeken wij actief naar nieuwe collega’s voor de rol van Planningsadviseur! Ben jij de ambitieuze professional die graag aan de slag gaat met ruimtelijke processen en projecten? Wil je graag risico’s managen voor infrastructurele projecten en gebiedsontwikkelingen? We maken graag kennis met je! Bekijk de vacature en solliciteer.