Ben jij de ambitieuze professional die graag als adviseur aan de slag gaat met ruimtelijke processen en projecten? Of wil je liever aan de slag als risicomanager in infrastructurele projecten? 

We zoeken adviseurs ter versterking van ons team.

Bij Triode werken momenteel 24 enthousiaste professionals. Na een intensief intern opleidingstraject ga je aan de slag bij de klant. De afwisseling tussen werken vanuit Triode in Amsterdam en de opdrachtgever zorgt voor een uitdagende en afwisselende werkomgeving. We sparren veel met elkaar, gaan op projectbezoek en bespreken maandelijks een thema op onze bureaumiddag. Er wordt continu aandacht besteed aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Triode adviseert met name overheden, maar ook woningcorporaties en ontwikkelaars over de aanpak van ruimtelijke – en infrastructurele projecten. Daarnaast levert Triode ook advies binnen het sociaal domein en binnen de proces- en beleidskant bij organisaties en afdelingen. Onze adviseurs brengen projectstructuren, planprocessen en planningen op een visueel aantrekkelijke wijze in beeld en leveren daar integraal advies over. Als adviseur kom je met vernieuwende oplossingsrichtingen en eventuele alternatieve scenario’s met bijbehorende risico’s.

Wij bieden een dynamische en veelzijdige functie voor 32-40 uur per week, waarbij je werkt voor toonaangevende opdrachtgevers. Enkele projecten waar de adviseurs van Triode momenteel aan werken zijn gebiedsontwikkelingsprojecten bij de gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Leiden, diverse projecten bij de Provincie Noord-Holland en Rijkswaterstaat en Schiphol.

Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden in een organisatie waar werksfeer en plezier belangrijk is. Afhankelijk van je wensen en unieke talenten wordt je aan opdrachten gekoppeld die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Stuur je sollicitatie (motivatie en cv).

 Voor meer informatie over Triode en/of de vacature kun je bellen naar Sylvia van Wolferen (020 530 4080).

 

Functie-eisen 

Voor de functie van adviseur zijn wij op zoek naar mensen met een HBO of academische opleiding; een studie planologie, sociale geografie of bouwkunde ligt voor de hand, maar schroom niet als je vanuit een andere hoek komt. 

Binnen een project ben je vaak de onafhankelijke schakel tussen verschillende disciplines. Een proactieve en collegiale houding is daarom belangrijk. Je houdt ervan om orde te scheppen in de chaos, door middel van ideeën die niet gebruikelijk zijn. Je hebt een brede blik, maar ook oog voor detail zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. 

Bij voorkeur heb je enige (relevante) werkervaring.

Upload
Upload

Ben jij wie wij zoeken?

Stuur je sollicitatie (motivatie en cv) naar info@triode.nl

Voor meer informatie over Triode en/of de vacature kun je bellen naar Sylvia van Wolferen (020 530 4080).