Menu

Verrassend simpele complexiteit

De publieke zaak verdient een ruggengraat die letterlijk de rust en ruimte creëert om grip te krijgen op ruimtelijke projecten en organisatieprocessen. Die rol pakt Triode. Vanuit kennis, ervaring en praktische wijsheid ondersteunen wij en daarmee maken wij een deel van het complexe verrassend simpel.

Omdat onze gedreven wendbaarheid veel samenwerkingsmogelijkheden kent maken wij hier voor het gemak onderscheid tussen diensten en vormen.

In deze animatie leggen we uit wat we doen

Diensten

Hide First

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Projectplanning

Met planningen van detail tot overzicht in een planningssysteem van jouw keuze, maken wij kritische processen en besluiten helder en belangrijke mijlpalen eenvoudig inzichtelijk.

Vragen?

Neem contact op met Sylvia.

Structurering

Met een uniform planproces creëren wij eenduidigheid in werkprocessen, projectstructurering, planfasering, besluitvormingsmomenten en de benodigde producten. Zo ontstaat er inzicht en overzicht voor álle betrokken partijen: intern en extern.

Vragen?

Neem contact op met Sylvester.

Risicomanagement

Wij brengen projectrisico’s, oorzaken en gevolgen in beeld en dagen uit om te komen tot concrete beheersmaatregelen en effectief risicomanagement. Zo ontstaat er grip op de scope, planning en financiën en dat vormt een goede basis voor strategische vervolgkeuzes.

Vragen?

Neem contact op met Oscar.

Capaciteitsraming

Met onze Triode methode maken wij op project, programma en organisatielevel een realistische inschatting van de benodigde capaciteit.

 

Nieuwsgierig?

Neem contact op met Sylvia.

Verandermanagement

Vanuit onze ervaring met structurering van projecten, kan Triode helpen om ook een breder veranderproces te begeleiden en te helpen met een meer gestroomlijnde professionele aanpak.

 

Nieuwsgierig?

Neem contact op met Sylvia.

Vormen

Hide First

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Lang of kort door inzet van expert

Wendbaar als wij zijn, kun je bij ons terecht voor een enkele adviesvraag of een meerjarige verbintenis aan jouw organisatie.

Visuele producten

Soms maakt een visuele weergave complexe materie alleen al, verrassend simpel. Om het te begrijpen en om het uit te leggen aan anderen. Als het helpt in het proces, maken wij daarom ook onze diensten visueel. Bijvoorbeeld met infographic, animatie of video.

Matching

Elke opdrachtgever heeft een andere maturiteit, complexiteit, dynamiek en communiceert verschillend. Daarom is de match cruciaal. Niet alleen op kundigheid en ervaring, maar ook op persoonsprofiel.  

Team Triode

Uit volle overtuiging werken wij alleen met eigen Trioders bij onze opdrachtgevers. Daarmee komt een professional nooit alleen, maar brengt hij of zij altijd de kennis van het hele netwerk mee. Onze partner krijgt daarmee een duurzame verbinder in het team, die bij ongewenste situaties – zonder verlies van tijd of kundigheid – snel kan worden vervangen binnen ons netwerk.

Kennisplaats

Wat wij van onze projectteams vragen, doen wij zelf natuurlijk ook. Via cursussen én in de Triode Trainingen: een opleiding voor startende of ervaren professionals tot planning- en procesadviseur of planning- en risicomanager.

Wendbaarheid is essentieel, als projectteam en als Triode. Wij verbeteren ons werk voortdurend en houden anderen scherp door inzichten te delen. Zo maken wij elkaar steeds slimmer.

Meer weten over onze cursussen en Triode Trainingen?

Coming soon: de kennisplaats, een plek waar wij actief onze 25 jaar (!) aan expertise delen.

Triode Trainingen: Het opleiden van professionals.

Planmatig sterk en héél menselijk.

Wij werken alleen met eigen Trioders bij opdrachtgevers.

We matchen Trioders met opdrachtgevers op persoonsprofiel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?