Menu

Werken bij Triode

Triode wil vanuit haar kennis, ervaring en praktische wijsheid haar opdrachtgevers ondersteunen. Wij benaderen onze opdrachtgever in dat spel met een positieve klank. Dat zit in de producten én het advies maar ook zeker in ons team. Dus wij vormen een positieve schakel waarin wij naast kundigheid ook plezier brengen. Dat maakt werken bij Triode leuk maar ook zeker uitdagend.

De Trioders

Matthieu van der Stelt

Senior Adviseur

Paul Hovens

Senior Adviseur

Olivier Bolluijt

Adviseur

Word een Trioder

Wij bieden dynamische en veelzijdige functies voor 24-40 uur per week, waarbij je werkt voor toonaangevende opdrachtgevers verspreid door heel Nederland. Bij Triode start je avontuur met een intern opleidingstraject, waarbij de aandacht ligt op persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Daarna matchen wij jou aan een buddy. Jouw buddy gidst je verder in ons vakgebied. Ontwikkeling staat bij Triode centraal.

Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame verbinder met een talent in planningsmanagement, die naast kundigheid ook plezier brengt. Enthousiast over onze werkwijze en klaar voor een leerzame nieuwe uitdaging? Solliciteer door middel van een open sollicitatie.

“Omdat wij altijd onze afspraken nakomen en anderen daaraan houden”

“Bij Triode staat jou een gedegen inwerktraject, top opdrachten en veel eigen verantwoordelijkheid te wachten. Een kickstart voor jouw carrière, so start planning!”

- Narges Naffash

Bij ons werken?

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op.