Menu

Vacature Planningsadviseur

Ben jij de ambitieuze professional die graag aan de slag gaat met ruimtelijke processen en projecten? Wil je graag risico’s managen voor infrastructurele projecten en gebiedsontwikkelingen? Lees verder!

Wat zoeken wij?

 • Een onafhankelijke schakel tussen verschillende disciplines.
 • Iemand met een proactieve en collegiale houding.
 • Bij voorkeur iemand met 1 à 2 jaar (relevante) werkervaring; maar ook als gedreven en enthousiaste starter ben je welkom om te solliciteren.
 • Een afgeronde hbo- of academische opleiding in de richting van bijvoorbeeld planologie, sociale geografie of bouwkunde.

Wat krijg jij?

 • Een dynamische en veelzijdige functie voor 24-40 uur per week.
 • Werken voor toonaangevende opdrachtgevers verspreid door heel Nederland.
 • Aansprekende opdrachten zoals gebiedsontwikkelingsprojecten bij gemeenten en diverse infrastructuur projecten bij provincies.
 • Goede arbeidsvoorwaarden.
 • Werken voor een organisatie waar werksfeer en plezier belangrijk is!

Wat ga je doen?

 • Opdracht in een grote gebiedsontwikkeling 30% 30%
 • Opdracht in een interessant infraproject 30% 30%
 • Met een collega aan de slag bij een adviesklus 20% 20%
 • Werken aan je eigen ontwikkeling met cursussen en je persoonlijke ontwikkelplan 10% 10%
 • Uitjes en sociale activiteiten met je collega’s 10% 10%

De vacature

Wat doe je als adviseur van Triode?

Je adviseert met name overheden, maar ook woningcorporaties en ontwikkelaars over de aanpak van ruimtelijke- en infrastructurele projecten. Je brengt projectstructuren, planprocessen en planningen op een visueel aantrekkelijke wijze in beeld en levert daar integraal advies over. Je komt met vernieuwende oplossingsrichtingen en eventuele alternatieve scenario’s met bijbehorende risico’s. Je leidt planning- en risicosessies en draagt bij aan de structuur, aanpak en beheersing van het project.

Hoe begint je avontuur bij ons?

Na een intern opleidingstraject, waarbij volop aandacht wordt besteed aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling, ga je aan de slag met de eerste opdrachten. We zorgen ervoor dat je gekoppeld wordt aan een ervaren collega die jou verder wegwijs maakt in ons vakgebied. Iedere medewerker krijgt een persoonlijk begeleidingstraject en gezamenlijk kijken we welke opdrachten bij jouw ontwikkeling en unieke talenten passen.

Wat breng je mee?

Wij zijn op zoek naar een duurzame verbinder met een talent in planningsmanagement, die naast kundigheid ook plezier brengt! Daarnaast houd je ervan om orde te scheppen in de chaos, door middel van ideeën die niet gebruikelijk zijn. Je hebt een brede blik, maar ook oog voor detail zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. 

Groeipad

Onboarding

In de eerste 3 tot 4 maanden volg je het opleidingstraject en word je ingewerkt door je nieuwe collega’s.

Junior

Na de onboarding ga je zelf aan de slag. Afhankelijk van je werkervaring start je meestal als junior adviseur. 

Medior

De groei is persoonlijk en kan snel gaan, meestal groei je na 1 jaar door naar medior adviseur. 

Senior

Gemiddeld werk je 2 tot 3 jaar op medior niveau, waarna je senior adviseur kunt worden.

Over Triode

Triode is al 25 jaar expert in planningsmanagement voor toonaangevende opdrachtgevers in de publieke sector, verspreid door heel Nederland. Denk hierbij aan gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, de waterschappen, adviesbureaus of corporaties. Deze partners zijn graag bereid om een deel van hun complexe opgave aan ons uit handen te geven. Als optimistische achterhoede brengen we ze naast kundigheid ook plezier. We zijn namelijk naast planmatig sterk, ook héél menselijk.

We matchen Trioders met opdrachtgevers op persoonsprofiel, naast kundigheid en ervaring. Wij werken alleen met eigen Trioders bij onze opdrachtgevers. Onze Trioders komen nooit alleen, zij brengen waardevolle kennis uit ons netwerk mee.

“Mensen die bij ons werken of hebben gewerkt noemen Triode vaak een ‘warm nest’. Een plek waar je veilig en prettig aan je ontwikkeling en groei kunt werken. We hebben diverse interessante opdrachten waar je het werkveld kunt ontdekken en je carrière vorm kunt geven.”

– Sylvia van Wolferen

Sollicitatieproces

Voorselectie

Op basis van de ontvangen sollicitaties doen we een voorselectie. Als we een wederzijdse match zien, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Kennismaking

We zijn erg benieuwd naar je. In dit gesprek leren we jou graag kennen, maar vertellen we ook meer over onszelf, het bedrijf en de vacature.

Case/presentatie

We zijn benieuwd naar je kennis en ervaring. In deze ronde vragen we je om een case voor te bereiden en hier een korte presentatie over te geven.

Contractvoorstel

We bespreken arbeidsvoorwaarden (eventueel) in een derde gesprek. Hierna ontvang je van ons een contractvoorstel en hopen we je snel te mogen verwelkomen in het team!

Enthousiast over onze werkwijze en klaar voor een leerzame nieuwe uitdaging? We maken graag kennis met je! Neem uiterlijk 13 maart 2023 contact met ons op! Heb je nog vragen over deze vacature? Je kunt ons altijd bellen of mailen.

Bij ons werken?

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.